Наскоро водещият Слави Трифонов бе покосен от трагедия, защото баща му

...
Наскоро водещият Слави Трифонов бе покосен от трагедия, защото баща му
Коментари Харесай

Слави Трифонов и последни думи на баща му към него

Наскоро водещият Слави Трифонов бе покосен от покруса, защото баща му Тодор Трифонов умря след дълго боледуване. При научаването на тъжната новина, Дългия незабавно отпътувал за село Тодорово, където татко му упорствал да бъде заровен, с цел да участва на опелото. Отношенията на татко и наследник Трифонови в никакъв случай не са били изключително близки, споделят доближени. Слави постоянно е бил по-близък с майка си Здравка, която даже неотдавна взе участие в новата поредност на водещия „ Нещо персонално “. Тя самата разкрива, че когато бил дребен, Слави постоянно плачел в нейно неявяване. За последно Слави се чул с татко си на рождения си ден през октомври.

Тогава татко му направил благопожелание, което се оказало и като финален завет. Той му поискал да не влиза и да не се занимава с политика. Майката на Трифоов споделя, че татко му в последните месеци даже не следял толкоз предаването на сина си, тъй като в него имало прекомерно доста политически тематики. Тя самата следяла всяко предаване на сина си. Съседи на Тодор разкриват, че на бащата на водещия му било болно, че през годините по този начин и не съумял да се сближи със сина си.

Слави даже му бил ядосан за цели 4 години.

Това се случило малко откакто той придобива известност. Тогава публицисти причакват Тодор и му взимат изявление за сина му. В него той разкрива някои персонални детайлности за Трифонов-младши и това вбесява водещия. Вследствие на това той прекъсва всички контакти с татко си за 4 години. Отношенията им се усъвършенстват малко преди татко му да се разболее, когато Слави Трифонов оказва помощ на татко си да стегне къщата в село Тодорово, където живее.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР